Anasayfa YAHYALI TİCARET ODASI YAHYALI KAYMAKAMIMIZ SAYIN METİN ESEN YAHYALI TİCARET ODAMIZA İADEYİ ZİYARETTE BULUNDU

Yahyalı Kaymakamımız Sayın Metin Esen Yahyalı Ticaret Odamıza 23.10.2014 tarihinde iadeyi ziyarette bulundular. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Tütüncü’nün yanında Meclis Başkanımız Adnan Aydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Sarıgül, Ahmet Koyuncu ve Sedat Sarıgül hazır bulundular. Kaymakam Bey İlçenin kalkınması için beraber hareket edilmesi gerektiğini, bunun içinde ortak çalışmayı, ihtiyaç ve gerekli görüldüğü takdirde toplantılarına katılmak istediğini bildirdi. Odanın hizmet binasını gezdi. Hayırlı olsun dileklerini sundu.