Anasayfa YAHYALI TİCARET ODASI YAHYALI KAYMAKAMI ZİYA POLAT BEY’E YAHYALI TİCARET ODASI OLARAK VEDA YEMEĞİ VERDİK

Yahyalı Kaymakamı’mız Ziya Polat’ın Kestel Kaymakamlığına atanması nedeni ile Yahyalı Ticaret Odası olarak 10.09.2014 tarihinde veda yemeği verdik. Yemeğe Kaymakam Beyin yanı sıra Malmüdürü V.Ertuğrul Büber, Yahyalı Müftüsü Ahmet İnciler ve Odamız Meclis Başkanı Adnan Aydın, Meclis Başkan Yardımcısı Tayyar Tunç, Meclis Muhasip Üye Özgür Büber, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tütüncü, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Koyuncu, Sedat Sarıgül, Meclis Üyelerimiz Ali İhsan Ceren, Veysel Tezcan, Odamız Genel Sekreteri İbrahim Parlak, Ticaret Sicili Müdürü Mustafa Sakızlı katıldılar. Kaymakam Beye İlçemize hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi. Yeni görevinde başarılar dilendi. Kaymakam Beye Yahyalı Halısı hediye edildi.