Anasayfa YAHYALI TİCARET ODASI YAHYALI İLÇEMİZDE GÖREVE BAŞLAYAN EMNİYET MÜDÜRÜ HASAN KİŞİ’Yİ ZİYERAT ETTİK

YAHYALI İLÇEMİZDE GÖREVE BAŞLAYAN EMNİYET MÜDÜRÜ HASAN KİŞİ’Yİ ZİYERAT ETTİK

Yahyalı İlçemizde göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kişi’yi makamında 01.10.2014 tarihinde ziyaret ettik. Ziyarete Yahyalı Ticaret Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tütüncü Yönetim Kurulu üyeleri Sedat Sarıgül, Sedat Marangoz, Meclis Muhasip Üye Özgür Büber, Meclis Üyeleri Veyis Niyazioğlu, Ali İhsan Ceren, İbrahim Gım, Zafer Uyanık, Fikret Türk ve Odamız Genel Sekreteri İbrahim Parlak katıldılar. Emniyet Müdürüne görevinde başarılar dilendi. İlçemizdeki emniyet, asayiş ve trafik hususlarındaki görüş ve taleplerimizi ilettik. Kendileri de bunları not alarak, emniyet olarak her türlü yardımın yapılacağını bildirdiler. Ziyaretimizden dolayı teşekkür ettiler.