Anasayfa İŞ DÜNYASI TÜRKİYE HALK BANKASI YAHYALI ŞUBE MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

TÜRKİYE HALK BANKASI YAHYALI ŞUBE MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Türkiye Halk Bankası Yahyalı Şube Müdürü İrfan Çalap, Yahyalı Ticaret Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koyuncu’yu makamında ziyaret etti. Halk bankasının Ticaret Odalarına yönelik Cansuyu destek kredisinin ve  Paraf kart uygulamasının devam ettiğini, bunun yanında   tacir ve esnaflarımızı ilgilendiren beyaz eşya, mobilya, elektronik, ev tekstili, çeyiz, küçük ev aletleri, ev ve boya-seramik-kapi ve pencere sistemleri, bisiklet alımlarında  Katkı paylı kredi paketi (Anlaşmalı) 0,55 faiz oranı ile , Katkı Paysız Kredi Paketi (Anlaşmasız)  0,82 faiz oranı ile 30.000.-TL.’ye kadar, 60 aya kadar kredilerinin üyelerimize duyurulması talebinde bulundular.