Anasayfa YAHYALI TİCARET ODASI TİCARET SİCİLİ UYGULAMALAR, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KONULU SEMİNERE KATILDIK

TİCARET SİCİLİ UYGULAMALAR, SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER KONULU SEMİNERE KATILDIK

Kayseri Ticaret Odası, Ticaret Sicili personeline 14 Haziran 2014 Cumartesi günü ; “Ticaret Sicili Uygulamalar, Sorunlar ve Çözümler” Konulu seminer düzenledi.

Gümrük ve Ticaret Müfettişleri Mesleki Dayanışma Derneği (GTMDER) işbirliği ile düzenlenen seminerde konuşmacı olarak bulunan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Şirketler Dairesi Başkanı Mustafa Umut ÖZGÜL, ticaret sicilinin karşılaştığı sorunlar, uygulamalardaki aksaklıklar ve çözümleri katılımcılara aktardı.

Kayseri Ticaret Odası Ticaret Sicili personelinin yanısıra Yahyalı Ticaret Sicili Müdürümüz Mustafa Sakızlı ve Bünyan, Develi Ticaret Sicili personelinin de interaktif bir şekilde katılım sağladığı ve üyelerimize daha doğru ve hızlı hizmet vermek için düzenlenen seminer tüm gün sürdü.