Anasayfa YAHYALI TİCARET ODASI KOOPERATİFÇİLİK TANITIM VE GELİŞTİRME PROJESİ EĞİTİM TOPLANTISINA KATILDIK

KOOPERATİFÇİLİK TANITIM VE GELİŞTİRME PROJESİ EĞİTİM TOPLANTISINA KATILDIK

T.C. Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi” kapsamında Kooperatifçilik sektörünü daha ileriye taşımak, toplumdaki kooperatifçilik imajını olumlu yönde güçlendirmek ve dünya kooperatifçilik alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek, yenilikleri Ülkemizin sosyo-ekonomik yapısına uygun olarak topluma kazandırma konularında T.C.Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İsmail Hak ve Uzmanları ile birlikte toplantı 25.06.2020 tarihinde Yahyalı Kültür Merkezinde yapıldı. Açılış konuşmasını Yahyalı Ticaret Odası Başkanımız Ahmet Koyuncu’nun yaptığı Toplantıya Yahyalı Kaymakamımız Yunus Emre Altıner, İl Ticaret Müdürü Alaaddin Fırat, Teskkop Merkez Birlik Başkan Vekili Mustafa Alan, Esnaf Odası Başkanı Orhan Kalem, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Genç, kurulum ve kuruluşların yetkilileri ile birlikte İlçemizdeki kooperatif temsilci katıldılar.