Anasayfa YAHYALI TİCARET ODASI KAYSERİ KADIN GİRİŞİMCİLER VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İLE BULUŞTUK

KAYSERİ KADIN GİRİŞİMCİLER VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İLE BULUŞTUK

Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merve Sarıoğlu ve icra komitesi üyeleri ile Kayseri Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Tuna Elmacı, Mustafa Oğuz Koyuncu ve icra komitesi üyeleri, Yahyalı Ticaret Odamız üyeleri ile 01.11.2018 tarihinde girişimcilik konulu eğitim toplantısında buluştuk. Eğitim toplantısında Yahyalı Kaymakamımız Yunus Emre Altıner, Belediye Başkanımız Esat Öztürk, Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Koyuncu, Meclis Başkanımız Adnan Aydın ve Yöneticilerimiz, üyeler ve personelimiz katıldı. Bununla beraber Odamızın örnek girişimcisi Aferin Tarım Meyve Ltd.Şti., Alaturka Tarım Ltd.Şti. Müdürü Kubilay Aferin’i üyelerimizle buluşturduk. Kendisi faaliyetlerinden bahsetti.