Anasayfa YAHYALI TİCARET ODASI KAYSERİ İLİ VE İLÇELERİ ODA/BORSALARIN AKADEMİK DANIŞMANI İLE GÖRÜŞTÜK

KAYSERİ İLİ VE İLÇELERİ ODA/BORSALARIN AKADEMİK DANIŞMANI İLE GÖRÜŞTÜK

Kayseri İli ve İlçeleri Oda/Borsaların Akademik Danışmanı Prof.Dr. Tuncay Çelik ile TOBB.Yönetim Kurulu Üyesi ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Yahyalı Ticaret Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koyuncu, Develi Ticaret Odası Başkanı Mustafa Maşlak ve Bünyan Ticaret Odası Başkanı Naim Yavuz ile birlikte Kayseri İli ve İlçelerinin ekonomileri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. İlçemizin ekonomik ve ticari olarak elmacılık, madencilik, nakliye, turizm (Kapuzbaşı Şelaleleri ve Yahyalı Halısı) konularında ve bunların yaşadıkları sorunlar hakkında bilgilendirmede bulunduk. Akademik çalışmalarının bu doğrultuda yürütülmesi talebimizi ilettik.