Anasayfa YAHYALI TİCARET ODASI KAYMEK ve TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlediği Kadın Seminerleri ‘nin...

KAYMEK ve TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlediği Kadın Seminerleri ‘nin ilki Yahyalı’da yapıldı

Yahyalı Kadın Gelişim Ve Gençlik Merkezi’nde 31 Ekim Pazartesi Günü Saat: 10.00’da başlayan seminerlere Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merve Sarıoğlu, KAYMEK İlçe Kadın ve Gençlik Merkezi Sorumlusu Burak Gül, Odamız Genel Sekreteri İbrahim Parlak ve kadınlar katıldı. Seminerin ilkinin Yahyalı İlçemizde olmasını sağlayan TOBB.Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merve Sarıoğlu’na ve ekibine, Kaymek yetkililerine teşekkür ediyoruz.
VERİLEN EĞİTİMLER VE EĞİTİMCİLER:
* KENDİ HAYATININ LİDERİ OL ! – YRD.DOÇ.DR. FÜSUN ACAR
* NASIL KEL KALDIM ? NLP UZMANI GAMZE POYRAZ