Anasayfa YAHYALI TİCARET ODASI İSTANBUL TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU ÜYESİ EBUBEKİR SIDDIK KOYUNCU VE EKİBİ YAHYALI...

İSTANBUL TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU ÜYESİ EBUBEKİR SIDDIK KOYUNCU VE EKİBİ YAHYALI TİCARET ODAMIZI ZİYARET ETTİ

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yahyalı’lı işadamlarından Koyuncu şirketler grubunun ve Vatan Kablonun Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Sıddık Koyuncu ve şirketin diğer yönetim kurulu üyeleri Yunus Emre Koyuncu, Oğuzhan Tütüncü 01.08.2014 tarihinde Yahyalı Ticaret Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tütüncü’yü makamında ziyaret ettiler. Odanın yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dilediler. Odanın durumu ve İlçenin ekonomisi hakkında görüş alış verişinde bulundular. Oda başkanımıza başarılar dilediler.