Anasayfa YAHYALI TİCARET ODASI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Yahyalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı, Şube Müdürü Abdurrahman İpekçi, Ali Elmacı Ortaokulu Müdürü Erol Sandık, Fatih İmam Hatip Ortaokulu Kadir Çamdal, H.Hasan Efendi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Kiraz, 08.10.2019 tarihinde Yahyalı Ticaret Odamız Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Koyuncu’yu makamında ziyaret ettiler. Odamızın yapmış olduğu eğitim yardımlarından dolayı teşekkürlerini bildirdiler. Bu sürecde geçtiğimiz günlerde diğer sivil toplum kuruluşları ile yapmış olduğumuz eğitimde başarı ve kalite konulu toplantımızın neticeleri kendilerine iletildi. İlçemizin eğitim seviyesinin yükseltilmesi için üzerimize düşeni yapmaya kararlı olduğumuzu bildirdik. Bu duyarlılığımızdan dolayı Odamıza ve diğer kurumlara teşekkür ettiler.