Anasayfa YAHYALI TİCARET ODASI EKONOMİ BAKANI MUSTAFA ELİTAŞ VE TOBB. BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU İLE KAYSERİ İLİ...

EKONOMİ BAKANI MUSTAFA ELİTAŞ VE TOBB. BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU İLE KAYSERİ İLİ ODA BORSA YÖNETİCİLERİ KAHVALTI YEMEĞİNDE BERABER OLDUK

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve TOBB.Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile Kayseri İli Oda Borsa Yöneticileri Kayseri Radison Otel’de kahvaltı yemek toplantısında 06.12.2015 tarihinde beraber olduk. Kayseri’nin Geleceği Toplantısında Türkiye ekonomisi ile İlin ekonomik sorunları ve çözümleri hususunda değerlendirmeler yapıldı. Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’a TOBB. Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve Kayseri İl ve İlçeleri oda başkanları Yahyalı halısı hediye edildi. Toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tütüncü, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Koyuncu, Meclis Başkan Yardımcısı Veyis Niyazioğlu katıldılar. Elma ihracatına ilişkin Devlet teşvik desteği verilmesi ile ilgili talebimiz yinelendi ve bu konunun önemli olduğu söylendi.